TABURETTER-SALG.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Taburetter

Ana stole - Vores bedste og mest alsidige stol, er en Ana stol. Disse stole har i mange år været utrolig populære og er det til stadighed. Vi har solgt stolen lige siden den så dagens lys og det er blevet til rigtig mange Ana stole. Vi har aldrig problemer med Ana stole, så derfor kan vi sige at den har bestået sin `manddomsprøve´. Men det skal dog siges at stoledupperne slides med årene og skal derfor skiftes, men det har selvfølgelig også noget at gøre med hvad underlag de bliver budt. Besøg vores hjemmeside med Ana stole og se at vi er i besiddelse af det største foto galleri af Ana stole i Danmark.

Klapstol - Vi har bl.a. en klapstol fra Lifetime, Zown og Event som kan ses i vort udvalg af klapstole, som som er på klapstol.dk. Vi har på denne webside lagt forskellige videoer fra Lifetime klapstole og desuden også Lifetime klapborde. Besøg denne webside for at se mere om klapstole og hvad der ellers kan fås sammen med klapstole. Se video med Lifetime klapstole. Find den rette klapstol, så finder vi den rette pris.

Klapstole - Idag bliver der solgt klapstole i tusindevis, da det er den type stole der bliver valgt, når det drejer sig om stole der skal bruges sporadisk. Der er da også blevet udviklet klapstole i næsten alle tænkelige afskygninger og gad vide hvor grænsen er. Vi har i vort udvalg af klapstole, bl.a. valgt at have Zown, Lifetime og Event klapstole.  Disse klapstole er udviklet til den daglige og hårde brug og især klapstole fra  Lifetime er værd at anbefale. Se video på Lifetime klapstole.
Klapborde - er en genial opfindelse og nu kan de også fås i plast, som gør at de kun vejer ca. det halve af hvad et klapbord i træ gør. Vi har begge bordtyper i vores udvalg og må da også erkende at kunder, som forsamlingshuse, skoler m.m. er begyndt at vælge klapborde i plast. De stærkeste klapborde i plast vi har, er fra Lifetime, som var de første der udviklede de plastborde, som var stærke nok til at overtage første pladsen over træborde. Idag er de plastborde fra Lifetime, stærkere end klapborde i træ. Prisen er desuden også noget bedre, så måske du skulle overveje at købe plast klapborde når behovet er. Se Video fra Lifetime klapborde.
Stabelstole - Hvad gjorde man egentlig før man opfandt stabelstole. Stolene må have fyldt rigtig meget hvor de stod oplageret. Dette problem er jo løst til fulde idag, da man har stabelstole hvor de er stakket 45 stk. i højden og hvor stakken alligevel ikke er højere end 150 cm. Dette kan nu kun lade sig gøre med stabelstole med slædeben eller også benævnt som meder. Vi har flere modeller af den type stole i vores udvalg af stabelstole. Til den type stabelstole findes der ofte en transportvogn. Se video på Youtube om Lifetime stabelstole
Plaststole - Plaststole vinder større og større indpas på møbelmarkedet og definitionen af plaststole er meget bredt og forskelligt. Vi har på websiden med plaststole, givet til kende hvad vi b.la. forstår ved en god plaststol, men der kunne tilføjes mange mange flere. En plaststol kunne såmænd bare være en helt almindelig plaststol til haven. Ligesom videoen her, hvor de kaster med en plaststol. Vi betragter også den populære Ana stol eller lignende stole, som en plaststole. Besøg websiden og se hvad vi mener.
Konferencestol - Udvalget af konferencestole på internettet er enormt og vores webside med konferencestole er med til at det er tilfældet. Fordi vores udvalg er stort, vil du nok kunne finde en interessant konferencestol på vores webside. Vi har som eksempel den meget omtalte og populære Ana stol, som igennem mange år har været den foretrukne konferencestol for mange. Vi har desuden også forskellige konferencestole i træ og stole med metalstel.
Eksamensborde - Her kan du se udvalget af eksamensborde, som findes både i træ og plast. Mange skoler går over til at bruge plastborde, som eksamensborde, da de kan holde til en hårdere håndtering. Da et eksamensbord kun bruges nogle få gange om året, så er prisen også vigtig. Vores priser på eksamensborde er helt i bund, da vi godt ved at eksamensborde er en sæsonvare. Besøg websiden med eksamensborde og få et godt tilbud på der bedste eksamensbord vi har.
Se hele vores sortiment af taburetter her. Se også den meget solgte Ana stol. Her finder du også vores klapstole, rundt bord, undervisningsborde, foldeborde, konferenceborde og Ana stole.
Stabelstole - Se vores sortiment af stabelstole på denne webside. Er du på udkik efter en stabelstol, som stabler godt, så kan du måske finde den på denne webside.
Kirkestole - Hvis du leder efter en stol der er ideel til brug i kirker, mødelokaler, konference m.m., så besøg denne webside. Du finder hovedsagelig Ana stole på websiden. Ana stole har været meget populær i mange år, da stolen ikke er særlig dyr i anskaffelse og siddekomforten er høj. Find en Ana stol på websiden som er interessant for dig, så giver vi et godt tilbud.
Taburet - Vi forhandler taburetter til skoler, institutioner, børnehaver mm. I vort udvalg har vi fået en ny solid og lydløs Silent taburet. Til denne taburet kan der fås en lille trolley til at transportere og opbevare taburetterne.
Taburetter med fodhvilere i forskellige højder, er meget brugt til skolebrug.

TABURETTER-SALG.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: luthje@taburetter-salg.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT